• ปรึกษาเรื่องสระว่ายน้ำ ติดต่อเรา โทร 081-171-9055 อีเมล์ magilinethailand@gmail.com      Magiline was established in 1994. We have a passion for swimming pools. We innovate to offer technical progress, competitive prices and optimal safety solutions : so that everybody can enjoy simple access to quality and well-being.

      With over 84 internationally registered patents and more than 40,000 pools installed, our designs can really make your dreams come true. Our quality swimming pools can adapt to the shape you desire and fit perfectly and safety into your garden or home.

      To enhance your property we can also provide tailor-made swimming pools based on our patented modular structure, which benefits from a ten - years guarantee (France). These pools are easy to build and comfortably satisfy all tastes, styles and budgets, offering many years of unimpaired enjoyment.

      Our swimming pools are both economical and ecological, right from the day they are installed and for as long as you use them. They meet all safety requirements and will offer you great enjoyment.

      We invest heavily today to prepare the future. All Magiline pools are designed and made at our high+ performance, over 30,000 m2 industrial site located in Troys (France), so manufacturing is 100% French.


Magiline ก่อตั้งขึ้นเมื่อปี ค.ศ. 1994 เรามีความมุ่งมั่นที่จะทำธุรกิจ เกี่ยวกับสระว่ายน้ำ เราสร้างสระว่ายน้ำด้วยนวัตกรรมที่ล้ำสมัยและคำนึงถึงความปลอดภัยอย่างสูงสุด เพื่อให้คุณมีชีวิตที่มีคุณภาพ และมีความเป็นอยู่ที่ดี  ออกแบบและผลิตภายใต้ 84 สิทธิบัตรระหว่างประเทศและติดตั้งมากกว่า 40,000 สระ เรามั่นใจที่จะเนรมิตฝันของคุณให้เป็นจริง ด้วยสระว่ายน้ำที่มีคุณภาพของเรา ซึ่งสามารถปรับรูปแบบได้ตามความต้องการให้ลงตัวอย่างสมบูรณ์แบบในบ้านของคุณ  เพื่อเพิ่มความน่าอยู่ให้บ้านของคุณ เราสร้างสระว่ายน้ำด้วยโครงสร้าง Modular Structure ภายใต้สิทธิบัตรของเรา ซึ่งรับประกัน 10 ปี ง่ายในการติดตั้ง สามารถตอบสนองรสนิยม และงบประมาณของคุณ พร้อมตัดกังวลเรื่องการซ่อมแซมได้หลายปี  สระว่ายน้ำของเราช่วยประหยัดพลังงานและเป็นมิตรกับสิ่งแวดล้อม นับตั้งแต่วันที่ติดตั้งจนตลอดอายุการใช้งานรวมถึงผ่านทุกเกณฑ์มาตรฐานความปลอดภัย เราลงทุนเพื่อเตรียมความพร้อมในอนาคต สระว่ายน้ำ Magiline ทั้งหมดได้รับการออกแบบ และผลิตจากโรงงานที่มีประสิทธิภาพของเรา บนพื้นที่กว่า 30,000 ตารางเมตร ตั้งอยู่ในเมือง Troys (ประเทศฝรั่งเศส) จึงมั่นใจได้ว่าเป็นผลิตภัณฑ์จากฝรั่งเศส 100%